VÄLKOMMEN TILL Mollesajt!

Lars MOLLE Molin i Kogolesiska floden BOMBO

Främsta syftet med denna webbplats var en gång i tiden att ge alla mina bekanta en enkel möjlighet till att följa upp livet för Lars Molle Molin (jag) i Kongo mellan 17 november 2005 till 17 maj 2007. Nu har jag ju varit åter i Sverige ett bra tag och kan inte låta bli att passa på, nu när en plats i etern finns, att sprida fortsatt information i tillvaron...

INNEHÅLL UNDER LÄNKARNA/RUBRIKERNA TILL VÄNSTER

Du befinner dig just nu på Mollesajt startsida. Genom länken Äventyrsöversikt hittar du alla möjliga undersidor med text och bilder från allt möjligt. Enda logiken är att den senaste djupdykningen i vad det nu kan handla om är längst ner.

Under Allmänt om Kongo hittar ni en liten sammanfattning om det afrikanska landet République Démocratique du Congo, populärt kallat Kongo-Kingshasa.Länkarna Kongobloggen2006 och Kongobloggen2007 är de reflektioner jag skrev när jag var nere i Kongo. Dessa kräver login då det kan vara en del privat eller känsligt innehåll. Kontakta mig så får du loginen.

Väl hemma i Sverige föddes tanken att faktiskt fortsätta med lite updates så nu finns även sidan Efter Kongo 2007 som handlar om tillvaron åter i Sverige från maj 2007. Därpå fortsätter reflektionerna med Molles år 2008 , Molles år 2009, Molles år 2010, Molles år 2011 och Molles år 2012 med mer eller mindre kontinuerliga reflektioner från Molles tillvaro. I alla dessa bloggar gäller att senaste/färskaste hittas längst upp!

Sedan för att vi inte skall glömma hur bedrövligt väder vi har här ibland, finns två sidor med väderrapporter, Vädret i Afrika och Kinshasa och Vädret i Sverige, så att man kan jämföra.

Till sist den viktigaste länken, Mäjla Molle och lite avslutande länkar Molles länkar som kankse kan ge lite bra tips...

De tre Robinson-helikoptarna på Säve: 44:an SE-JNM´och 22:orna SE-JNN och SE-HJO

© Lars Molle Molin 2005-2011